7 Super idéer til din fodboldfest

Vi er SÅ klar til Superligaens genåbning og EM! Og når vi ikke kan komme til stadion, så må stadion jo komme til os. Her er 7 super idéer til, hvordan du holder et drøn af en fodboldfest med gutterne!

1. Skænk en kold fadøl

Fodbold og fadøl hører bare sammen. Hvis der skal rigtig gang i festen, og det skal føles ligesom at være på stadion, kan man ikke komme udenom en lækker, kold, velskænket fadøl. Desuden synes gæsterne tit, at det er sjovt, at de får lov at skænke deres egen fadøl.

2.  Tip en 13’er

Der skal nok være et par af dine gæster, der allerede har sat penge på kampen, men hvis der skal gå lidt mere konkurrence i den, kan du lave en Tip en 13’er med udfald fra kampen, og vælge en fed præmie til vinderen!

3. Specialøl fra holdenes hjembyer

Så kan du byde på en lækker lokal IPA fra Humleland i Århus når AGF spiller, og en Hazy IPA fra Nørrebro Bryghus til at gå med FCK kampen. Køb en øl fra begge byer og hold en lille konkurrence.

4. Claus Meyers Hotdogs i Øl (WM-dogs)

Hotdogs er en klassiker til fodboldkamp på stadion. Den kan nemt laves derhjemme, og her er Claus Meyers super lækre WM-dogs, der både er nemme at lave og skabt til fodbold.

 • 2 stk bløde hotdogs brød
 • 2 stk ålbæk pølser
 • 1 øl
 • 2 dl vand
 • 1 løg- laurbær – persille til vandet
 • Kom pølser der i – husk at prikke dem – Koges 5-7 min
 • Brød snittes i toppen og lunes på 170 grader 5 min
 • Et sommerløg snittes fint i ringe og frittes i vindruekerneolie
 • Syltede cornichoner 4 stk
 • Frisk løg i ringe
 • Øko ketchup
 • 1 dl mayo røres med en spsk sennep – salt og peber
 • Kom mayo i bunden af brødet – pølsen lægges på
 • Top med ketchup, frittet løg, rå løg på og de syltede agurker og frisk agurk
  Bum, så triller hotdog bussen!

5. Fyld en lækker sommer punch på dispenseren

Hvis du har en Cornelius fustage til dit fadølsanlæg, eller en helt almindelig vanddispenser, kan du blande lige mængder af grill akvavit, hvidvin, hyldeblomstsaft og citronsaft. Top det hele op med tre til fire dele danskvand efter smag og et par citronskiver. Så har du en super lækker sommer punch, klar til servering.

6. Det store salte snackbord

Øl serveret med chips og saltstænger er ofte at finde under fodboldkampen, men det er altså lidt en tør fornøjelse. Ølakademiet har samlet en række spændende opskrifter med salte snacks, der fungerer super godt sammen med den obligatoriske kolde øl.

7. Fodbold-banko

Lav en plade til hver gæst med 9 felter (3×3) med ét udfald i hvert felt. Det kan være straffespark, gult kort, rødt kort, hjørnespark, osv. Den første til at få 3 på stribe horisontalt eller vertikalt har vundet spillet!