Oversigt af Fadølsanlæg: 6 Fantastiske Serier

Lindrs modeller har alle et lækkert, stilrent design i rustfrit stål. Modellerne her er kompakte og har alle et effektivt kontakt kølesystem med 7 indstillinger mellem +2 og +10 grader, der køler øllet ned på minutter. Desuden er de utrolig effektive med strøm.

PYGMY 20

PYGMY 20 med 1 hane

Denne model er en kompakt men effektiv dispenser, der kan køle 15-20 liter øl i timen. Det gør den perfekt til hjemmebar eller mindre begivenheder. Der er ikke indbygget kompressor, så husk at sørge for kulsyreflaske.

PYGMY 25

PYGMY 25 Fadølsanlæg 30L

PYGMY 25 er en fantastisk tilføjelse til hjemmebaren eller havefesten. PYGMY 25 modellen kan maksimalt indeholde 30 liter. Kulsyre skal købes separat og tilsluttes.

PYGMY 25/K med Kompressor

PYGMY 25/K modellen indeholder alle de gode kvalifikationer fra 25 modellen, men kommer desuden med en indbygget kompressor, hvilket gør anlægget super nemt at sætte op og bruge, da man ikke behøver rode med kulsyreflaske. 

Kontakt 40

Kontakt 40/K med Kompressor og 1 hane

Skal man holde arrangementer for lidt større grupper, kan man med fordel anskaffe sig en Kontakt 40/K. Den har en max kapacitet på 50 liter, og kan fås med en eller to haner. Den indbyggede kompressor gør, at anlægget er nemt og bruge og ikke behøver ekstern kulsyreflaske.

Kontakt 40/K med Kompressor og 2 haner

Modellen med to ølslanger har de samme gode egenskaber som modellen med en, men med denne kan man altså tilkoble to fustager ad gangen. Man kan enten have to fustager af den samme øl på for hurtigere servering til mange gæster, eller have to forskellige fustager på, for at give sine gæster noget at vælge imellem.

Kontakt 40/KProfi med Kompressor og 2 haner

Ligesom de andre modeller virker Profi også med et super godt kompressor og kontakt kølingssystem. Dette fadølsanlæg er ideelt til en lille restauration. Den kommer med indbygget kompressor, to haner og justerbart lufttryk mellem 1-3 barer.

Kontakt 70

Kontakt 70 med 2 haner

Kontakt 70 er en prægtig model til caféen eller restauranten. Med to haner, en max. kapacitet på 90 liter og justerbar hastighed på siden af fadølshanerne, kan anlægget klare helt op til 160 fadøl i minuttet. Dette fadølsanlæg kommer ikke med kompressor, så man skal have kulsyreflaske ved siden af. Men det kan være en stor fordel, hvis man har restauration, da fustagernes holdbarhed er længere ved brug af CO2 i forhold til indbygget kompressor, der bruger atmosfærisk luft.

Kontakt 70/K

Kontakt 70/K har indbygget kompressor, hvilket gør systemet nemt at bruge og sætte op. Det har et godt kølesystem, der køler øllet ned i løbet af minutter. Den kommer med to haner, så man kan have to fustager koblet til. Derudover er 70/K modellen en af de større mobile fadølsanlæg. Den har en max kapacitet på 90 liter og det stilrene, kompakte design passer utrolig godt til brug i caféer og restauranter.

PYGMY 30

PYGMY 30/KProfi

Denne model er et rigtig godt alt-i-et fadølsanlæg til hjemmebaren. Max. kapacitet er 35 liter. Den kommer med indbygget kompressor, så man ikke behøver rode med ekstern kulsyreflaske. Derudover kan man justere lufttrykket mellem 1-3 barer.

AS Ølkølere

AS-40 Ølkøler

Dette ølkølersystem med vandbad er designet til brug i restaurationsbranchen eller hos den seriøse hjemmebrygger. Den har to køleelementer og en en indbygget cirkulationspumpe, der garanterer køling af 30-40 liter i timen. Temperaturen er justerbar med 7 forskellige indstillinger.

AS – 80 Ølkøler

Ligesom AS-40 modellen, har AS-80 justérbar temperatur og indbygget cirkulationspumpe. Men AS-80 har fire køleelementer, hvilket sikrer køling af hele 50-80 liter i timen.